Testotheek
 


  
 

Praktijkdiploma


Een cursus voor een praktijkdiploma is afgestemd op de praktijk. Het biedt je precies die kennis en vaardigheid die je nodig hebt om in een organisatie te kunnen werken. Je krijgt bijvoorbeeld een diepgaand inzicht in het sociaal verzekeringsrecht, het arbeidsrecht en de loonbelasting. In het geval van een praktijkdiploma loonadministratie kun je bijvoorbeeld niet alleen foutloos de salarisadministratie voeren, maar ook specifieke vragen over de onderdelen van de loonstrook beantwoorden. Na afloop van de cursus ben je een specialist in loonadministratie, maar hoe kun je je nou optimaal voorbereiden voordat je zover bent?

 

testOtheek biedt de mogelijkheid om de opgedane kennis tijdens de opleiding te toetsen. Een continu groter wordend aantal testen is beschikbaar en wordt door de vakdocenten up-to-date gehouden. Op dit moment zijn beschikbaar:

  • Basiskennis Loonadministratie
  • Praktijkdiploma Loonadministratie
  • UAT december 2023

Niet gevonden wat u zocht?


Staat uw keuze test niet in onze database? Laat het ons weten! Wij zoeken dan een vakdocent die voldoet aan de eisen van testOtheek. Zodra de nieuwe test wordt toegevoegd aan het aanbod, krijgt u daarvan via e-mail bericht.